Despre sit

Dacă vreți să vă deschideți un business sau sunteți deja proprietarul unei afaceri mici, atunci situl ăsta e un loc foarte bun pentru început.

Poate știți (sau poate nu, dar aflați acum) că afacerile de bazează pe cifre: cât vând, către câți clienți, la ce preț, la ce cost produc, cât trebuie să plătesc, la ce dată, când mă plătește clientul, etc. Și astea sunt doar întrebări de zi cu zi. Că apar și alte întrebări, care nu ne lasă să dormim, dar care nu-și găsesc răspunsul altfel decât calculând: să cumpăr utilajul ăla, sau nu, să-l cumpăr nou sau second hand (second e mai ieftin, dar mă costă operarea și mentenanța), angajez un om, sau nu, etc.

Fișierele Excel și manualele de pe sit răspund exact la aceste întrebări. Veți ști ce să faceți pentru că veți avea calculele corecte, calcule pe care vă veți putea baza în decizii. Nu bâjbâiți, nu aveți îndoieli privitoare la calcule. Dacă vă întrebați de ce aveți anumite rezultate, citiți manualele care vin cu fișierele Excel.

Sunt de părere că o după amiază alocată socotelilor este foarte importantă ca să aveți niște repere pentru afacere, indiferent de stadiul ei (poate fi și doar un vis).

Succes în business!