Practică

Model de plan de afaceri

Un model simplu de plan de afaceri poate fi descărcat gratuit mai jos, în urma completării numelui și a adresei de e-mail. Este structurat pe bază de întrebări la care trebuie să dați (sau să găsiți) răspunsuri.

Modelul este în Word pentru facilitarea completării.

Modelul este foarte util dacă apelați la finanțări nerambursabile. Toate întrebările din formularele de finanțări nerambursabile își au răspunsul în modelul de plan de afacere. 

Sfatul meu este următorul: înainte de a aplica pentru o finanțare (bancară sau nerambursabilă), înainte de a completa formularele pe care vi le propun băncile sau diverșii finanțatori, cugetați puțin asupra business-ului pe care vreți să-l propuneți și din care vreți să faceți bani. Modelul pe care-l veți descărca servește perfect acestui scop.

După ce gândiți planul de afaceri, vă veți da seama că aveți nevoie puternică de aceste două instrumente:

  1. Balanced Scorecard simplificat – pentru planul de afaceri strategic
  2. Calculația de costuri – pentru planul de afaceri operativ

Modelul gratuit conține și un sistem minimal de calculație de costuri. Modulele evoluate (și precise) pot fi găsite în magazin. Sunt de părere că aveți nevoie de aceste modele evaluate; de aceea sunt pe sit; vă sfătuiesc să vi le achiziționați. 

După ce veți completa formularul și confirmați înregistrarea prin link-ul pe care-l primiți pe e-mail, veți avea acces la fișierul de Model de plan de afaceri.

Vă doresc succes în business!

 

Have any Question or Comment?

2 comments on “Model de plan de afaceri

[…] Dacă vreți versiunea scurtă, puteți merge direct la un model de plan de afaceri. Sfatul meu este, totuși, să continuați să citiți. N-o să vă ia prea mult. […]

[…] înainte de a completa planul de afaceri după modelul finanțatorului. Descărcați de aici un model de plan de afacere. După ce vă faceți gândirea și toate calculele, începeți să completați modelul lui. Vă va […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonare la sit via e-mail

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest sit și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

(Dacă scrii adresa de e-mail și apeși "Abonare" vei primi mail-uri pe adresa pe care mi-ai lăsat-o; voi considera că ai citit Politica de Confidențialitate)

Link-ul de dezabonare este mai jos.
Have no product in the cart!
0
%d blogeri au apreciat: