Magazin

Buget evenimente

5

Buget evenimente 5

Fișier pentru calculul costurilor, veniturilor și numărului optim de participanți la evenimentele deschise (conferințe, seminarii, etc.).

Vă ajută să fiți „hands on” pe eveniment și să nu scăpați lucrurile de sub control. Fiți atenți înainte de eveniment, decât să trageți linie după eveniment și să vedeți că vă dă cu minus.

Fișierul calculează:

  1. venituri
  2. cheltuieli fixe (generale) și variabile (pe participant)
  3. numărul minim de participanți necesari ca să fiți pe break even
  4. oferă o sinteză ca să știți comparația între planificat și realizat

Descriere

Am o experiență extrem de vastă și știu să fac un buget de evenimente. Am făcut de-a lungul timpului enorm de multe seminarii (achiziții publice, controlling, management, bugetare, luarea deciziilor) și conferințe (în special de management), din 2005 până în 2016, așadar cunosc foarte bine subiectul evenimentelor pe bani (bugetate).

Îmi pun la dispoziția voastră experiența mea în organizarea evenimentelor prin acest fișier Excel.

Știu care vă sunt problemele: ce se întâmplă (financiar) dacă masa de prânz o să fie inclusă în bugetul seminarului sau va fi plătită separat? Cum ar fi să chemați vorbitorul ăla special care costă o droaie de bani, dar care poate să aducă oameni la eveniment? Cu cât ar ridica costul / participant, oare e posibil? Care este numărul minim de participanți ca evenimentul să-și acopere costurile, eventual să mai și rămână ceva mărunțiș?

Fișierul vă răspunde la toate aceste întrebări. Nu vă spune neapărat ce să faceți, dar vă dă idei foarte bune.

Vă doresc succes în business!

€5 In stock
Buget evenimente Buget evenimente Buget evenimente Buget evenimente
%d blogeri au apreciat: